Tientallen jongeren in gevecht met politie op het strand van Blanckenberge Knokken
Auteur
09/08/2020

Tientallen jongeren in gevecht met politie op het strand van Blanckenberge


Met deze temperaturen is het op zich logisch dat men massaal naar het strand trekt, maar dat staat de laatste tijd blijkbaar garant voor knokpartijen. Is het de warmte waardoor iedereen zo opgefokt is? Zijn we gefrustreerd omdat we al maanden in de greep worden gehouden door het coronavirus?

Er zat een groepje Franstalige jongeren die al heel de dag vervelend aan het doen waren. Ze zaten heel de tijd op ons stuk privéstrand van onze bar. Ook hadden ze loeiharde muziek bij. We hebben hen meerdere keren gevraagd om die boombox stiller te zetten. Maar keer op keer gaven ze een draai aan de volumeknop, om ons te tergen en om ons uit te dagen. Toen ik dreigde hun muziekinstallatie af te nemen, begonnen ze ons uit te dagen. Niet veel later kreeg het groepje bijval van andere Franstalige jongeren en dan is het uit de hand gelopen. (meer info)

De parkeerplaatsen zijn inmiddels al vol, dus blijf gewoon lekker thuis mensen. Scheelt je wellicht ook een blauw oog.

/ / Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties