Ophef rondom onderzoek: "Artsen die bikinifoto's plaatsen zijn niet professioneel" Lifestyle
Auteur
27/07/2020

Ophef rondom onderzoek: "Artsen die bikinifoto's plaatsen zijn niet professioneel"


Overal moet tegenwoordig ophef om zijn, dus waarom niet om artsen in bikini? In een Amerikaans onderzoek zou te lezen zijn dat artsen die foto's van zichzelf in bikini, zwemkleding, ondergoed en provocerende Halloweenkostuums niet professioneel zouden zijn en dat het de keuze van patiënten zou kunnen beïnvloeden.

Het stuk zou voor het grootste deel door mannen zijn geschreven, maar zijn bij een heleboel medisch professionals in het verkeerde keelgat geschoten. Gelukkig kwam er al snel een tegenreactie en met de hashtag #medbikini plaatsen artsen massaal foto's van zichzelf.

I heard posting pictures in a bikini is “unprofessional” for healthcare providers? Well I’m here to say I’m a damn good nurse and can wear and post whatever I want #MedTwitter. According to three men in some journal this photo makes me unfit to be a doctor. Sorry lads, wearing bikinis and drinking whiskey are probably two of my *least* controversial hobbies tbh so I'm not gonna stop any time soon #MedBikini

Prima actie, wij zijn fan! En uiteraard delen we hieronder een kleine bloemlezing uit de geplaatste foto's. Zo zijn wij dan ook wel weer.

/ / Video van de dag

/ / Ook interessant

Meer over
Delen

/ / Reacties