Gestoorde YouTuber trolt mensen online met racistische en haatzaaiende videoberichten Random
Auteur
25/07/2020

Gestoorde YouTuber trolt mensen online met racistische en haatzaaiende videoberichten


Een Australische streamer heeft zich niet bepaald populair gemaakt online. Via het chatroullette-achtige platform Omegle trolt hij mensen terwijl hij zichzelf heeft 'geblackfaced' met rode lippen, een grote bak kip van de KFC voor zich heeft staan en met een wapen zwaait. Hij maakt racistische grappen, gebruikt het beladen N-woord en steekt met alles en iedereen de draak.

De YouTuber gebruikt de nicknames CatboyKami en LiloSocks, komt uit Australië en is 21 jaar oud. Zijn echte identiteit is vooralsnog niet bekend, maar hij zou bevriend zijn (bewijs hier) met een andere bekende (en far right) vlogger slash podcaster Nick Feuntes, die eerder dit jaar al een ban op YouTube heeft gekregen door zijn haatzaaiende content. Gezellige jongens dus.

Waar hij eerder op Twitch en YouTube relatief normale dingen deed, sloeg hij in juli een andere richting in na de dood van George Floyd en de reactie van BLM hierop. We hebben een aantal fragmenten uit de volledige video (van ruim 3 uur) op een rij gezet.

Eén of andere Milo stel hem wat vragen

Vanaf 5:20 legt hij uit waarom hij dit doet, want #comedy en zo.

Hij houdt daarentegen wel van mooie nagels

/ / Ook interessant

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties