Mark Wahlberg gaat weer los in keiharde actieknaller Spenser Confidential Films & Series
Auteur
21/01/2020

Mark Wahlberg gaat weer los in keiharde actieknaller Spenser Confidential


Mark Wahlberg schitterde in het verleden in een aantal spectaculaire actiefilms, en aan dat lijstje kan hij binnenkort weer een dikke actiekomedie toevoegen. Netflix komt namelijk met Spenser Confidential, waarin Mark de hoofdrol speelt en de regie in handen is van de makers van Fast & Furious.

De trailer ziet er alvast veelbelovend uit, vanaf 6 maart kun je de film op Netflix bekijken.

Synopsis:
Spenser (Mark Wahlberg) — een voormalig agent die vooral bekend staat om het veroorzaken van problemen in plaats van ze op te lossen — is net vrijgelaten uit de gevangenis en wil Boston nu voorgoed verlaten. Vlak voor zijn vertrek wordt hij tegen beter weten in gestrikt door zijn voormalige bokscoach en mentor Henry (gespeeld door Alan Arkin). Die laatste wilt dat Spenser hem helpt met het trainen van de veelbelovende amateurvechter Hawk (Winston Duke), een brutale, no-nonsense MMA-vechter die overtuigd is dat hij een sterkere tegenstander zal worden dan Spenser ooit geweest is.

Wanneer twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord, rekruteert hij Hawk en zijn vuilgebekte ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) om hem te helpen bij zijn onderzoek naar de daders om ze vervolgens voor het gerecht te slepen.
Geregisseerd door: Peter Berg
Cast: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Austin Post (Post Malone), Marc Maron, Bokeem Woodbine
Screenplay door: Sean O’Keefe en Brian Helgeland
Gebaseerd op: Robert B. Parker’s “Wonderland”, door Ace Atkins
Geproduceerd door: Neal H. Moritz, Toby Ascher, Mark Wahlberg, Stephen Levinson en Peter Berg

/ / Veel besproken

Meer over
Delen

/ / Reacties