Rellen, chaos en vernielingen door kortingsactie van de MediaMarkt in Rotterdam Nieuws
Auteur
10:58

Rellen, chaos en vernielingen door kortingsactie van de MediaMarkt in Rotterdam


Ze vieren hun 25-jarig jubileum

Het was flink onrustig op het Binnenwegplein in Rotterdam; twee mannen zijn opgepakt na chaos en vernielingen bij de MediaMarkt in Rotterdam. Dit meldt de politie zondagochtend op X. "Beelden worden nog bekeken en meer aanhoudingen sluiten we niet uit".

Om middernacht open voor kortingjagers

Een kortingsactie van de MediaMarkt bracht afgelopen nacht honderden mensen in beweging, wat resulteerde in een situatie die je gerust "uit de hand gelopen" kunt noemen. Er werd vuurwerk afgestoken en sommige winkelruiten gingen eraan, want dat hoort er klaarblijkelijk bij. De politie moest er aan te pas komen om alles een beetje onder controle te houden. Uiteindelijk werden twee gasten op de bon geslingerd: een 21-jarige uit Tilburg en een 37-jarige man zonder vaste woonplek.

MediaMarkt had het zo mooi gepland voor hun 25-jarig bestaan: middernacht open voor kortingjagers. Maar, surprise surprise, in een persbericht laten ze weten dat ze de kortingsactie afblazen omdat het te druk en te gevaarlijk werd. 

De opkomst was groot met eerst alleen enthousiaste mensen [...] Maar net voor de opening om 0.00 uur kwam er een groep bij met slechte bedoelingen.

Persbericht MediaMarkt

/ / Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties