Veel kritiek vanuit X op Kamala Harris die Donald Trump met Adolf Hitler vergelijkt Politiek
Auteur
12:00

Veel kritiek vanuit X op Kamala Harris die Donald Trump met Adolf Hitler vergelijkt


Ze noemt hem "instabiel, een fascist en niet geschikt als president"

Er zijn nog 11 dagen te gaan tot de start van de presidentsverkiezingen in Amerika. Hoe dichter we bij 5 november komen, hoe meer er met modder wordt gegooid. Afgelopen nacht heeft Kamala Harris The Donald niet alleen met Hitler vergeleken, ook in een gesprek met CNN heeft ze gezegd dat hij een fascist, instabiel en niet geschikt als president is.

Donald Trump is out for unchecked power. He wants a military like Adolf Hitler had, who will be loyal to him, not our Constitution. He is unhinged, unstable, and given a second term, there would be no one to stop him from pursuing his worst impulses.

Haar post op X wordt bedolven onder kritiek

Een gebruiker reageert op politieke propaganda met: "Dit is dezelfde, vermoeide propaganda die je partij al 9 jaar probeert. Lachwekkend wanhopig". Iemand anders suggereert dat er mogelijk een schending van de Hatch Act heeft plaatsgevonden: "Vrij zeker dat je net de Hatch Act hebt overtreden". Ondertussen verklaart een ander: "Ik hou van de geur van paniek in de ochtend... het ruikt naar... OVERWINNING!!!". Een andere tweet stelt: "Je hebt net de oorlog verklaard aan Trump en zijn aanhangers als vicepresident, niet als presidentskandidaat".

"Violation of the hatch act"

Een "violation of the Hatch Act" betekent dat iemand, meestal een ambtenaar, zich schuldig maakt aan ongeoorloofde politieke activiteiten tijdens hun werk. Deze wet, de Hatch Act, verbiedt overheidsmedewerkers om hun officiële positie te gebruiken voor politieke doeleinden, zoals campagne voeren of steun geven aan politieke kandidaten tijdens werktijd of op het werk.

/ / Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair