Vrouw van 47 veroordeeld voor vergiftigen partner met antivries Bizar
Auteur
10:00

Vrouw van 47 veroordeeld voor vergiftigen partner met antivries


Ze moet 25 jaar brommen

Een film-achtig verhaal uit de Amerikaanse staat North Dakota, waarin een vrouw is veroordeeld wegens het vergiftigen van haar partner, met als doel een erfenis van 30 miljoen dollar binnen te halen. De 47-jarige Ina Kenoyer zou een niet al te gezonde portie antivries in de ijsthee van haar langdurige partner, Steven Riley Jr., hebben verwerkt. 

Bewusteloos

Ze werd veroordeeld tot een indrukwekkende 50 jaar cel, waarvan maar liefst 25 voorwaardelijk. Uit verklaringen blijkt dat Riley erg ziek werd na de vergiftiging, en dat de hulpdiensten hem de volgende dag thuis zullen hebben aangetroffen in een onverwachte en bewusteloze toestand. Hij kwam gelukkig, hoe pijnlijk ook, op 5 september om het leven. 

De zoon van het slachtoffer, de 21-jarige Ryan Riley, deelt met de New York Post dat het stel vlak voor de moord slachtoffer werd van een bekende online oplichtingspraktijk, en dat de erfenis - waar Ina zo op geaasd had - helaas helemaal niet bestond. "Er is nooit geld vrijgekomen", aldus de jongeman. 

Ook moet Kenoyer een aanzienlijk bedrag van meer dan 3000 dollar betalen aan de nabestaanden van het slachtoffer. Een kleine pleister op de wond.

FB/Steven Riley
FB/Steven Riley

/ / Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair