Britney Spears verklaart zichzelf de liefde en trouwt met zichzelf Celebs
Auteur
14:00

Britney Spears verklaart zichzelf de liefde en trouwt met zichzelf


"Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen"

In een wereld waar de updates over celebrities en influencers ons dagelijks om de oren vliegt, weet Britney Spears opnieuw de aandacht te trekken. Dit keer niet met een hit of een drama, maar met een onverwachte wending van zelfliefde. Terwijl haar scheiding met Sam Asghari nog in de lucht hangt, heeft Britney besloten om in een opvallende Instagram-video zichzelf ten huwelijk te vragen. Met een glimlach van oor tot oor poseert ze in haar trouwjurk.

Ze laat er geen twijfel over bestaan: deze ceremonie is geheel naar eigen wens. "De dag dat ik met mezelf trouwde. Misschien gênant of stom, maar het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen," luidt haar begeleidende tekst. We kunnen het helaas niet navragen, want de reacties zijn uitgeschakeld.

Huwelijkspartners

Als we kijken naar Britney’s geschiedenis met huwelijkspartners (drie om precies te zijn), is het niet geheel onbegrijpelijk dat ze nu een moment voor zichzelf neemt. Haar korte maar memorabele huwelijk met jeugdvriend Jason Alexander in 2004 werd onderbroken na slechts 55 uur. Later dat jaar kwam de ‘echte’ bruiloft met danser Kevin Federline, die tot 2007 standhield. Haar recentste poging met Sam Asghari verdampte na een hoopvolle start in 2022.

Waar het allemaal heen gaat? Wie zal het zeggen, maar één ding is zeker: Britney kiest nu de veiligste optie, zijzelf!

/ / Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair