Famke Louise krijgt bakken met kritiek na plaatsen "nietszeggende" teasers op Instagram Influencers
Auteur
12:00

Famke Louise krijgt bakken met kritiek na plaatsen "nietszeggende" teasers op Instagram


"Ga een opleiding volgen of zo"

We zagen gisteren al dat de reacties die Nicol Kremers soms krijgt niet heel positief zijn, en dat is bij Famke Louise de laatste tijd niet anders. Ook zij krijgt veel kritiek onder haar posts; niet zozeer over haar outfit of uiterlijk, maar voornamelijk om de (nietszeggende) inhoud.

Famke Meijer, zoals ze officieel heet, beëindigde in 2021 haar muzikale ambities, alleen om begin 2023 toch weer op te duiken met "In het Donker". Een echte comeback was het niet, want de focus lijkt vooral te liggen op het promoten van haar kanaal op Fancentro, waar ze sinds maart exclusieve content verkoopt.

Teasers

Op Instagram probeert Famke haar publiek warm te maken voor haar betaalde content met allerlei teasers in de vorm van foto's en video's. Ondanks deze moeite stromen er vooral kritische reacties binnen: het zijn vaak nietszeggende filmpjes waarin te zien is hoe ze aan het tanken is, of bukt voor een product in de supermarkt. In haar meest recente video schenkt ze, jawel, een kopje thee in. De reacties hierop kun je dan ook wel raden...

IG/famkelouise_

/ / Vandaag ook veel bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties