Pizzabaas in Düsseldorf gearresteerd, verkocht cocaïne als bijgerecht Bizar
Auteur
11:00

Pizzabaas in Düsseldorf gearresteerd, verkocht cocaïne als bijgerecht


Bij nummertje 40 kreeg je er ook een "extra topping" bij

In Düsseldorf heeft een 36-jarige pizzabaas zichzelf nogal in de problemen gewerkt. Klanten die pizza "nummertje 40" van het menu bestelden, kregen er niet zomaar een extra topping bij, maar een dosis cocaïne. Verrassend genoeg was dit, volgens de politie, een van de best verkochte pizza's op het menu. Alles voor de klanttevredenheid!

De pizzeria bevond zich in het centrum van Düsseldorf, waar de eigenaar tijdens zijn arrestatie nog snel een zak drugs uit het raam probeerde te smijten. Helaas voor hem stond de politie al beneden. In totaal werd er 1,6 kilo cocaïne, 400 gram cannabis en een bescheiden zakcentje van 268.000 euro aan contanten in beslag genomen.

Het feestje eindigde daar niet, want verder onderzoek leidde naar nog meer drugsoperaties in de regio. De politie wist vijftien verdachten te identificeren en voerde invallen uit in Noordrijn-Westfalen, waaronder in Düsseldorf. Ook in Mönchengladbach en Solingen werden cannabisplantages opgerold. Natuurlijk vonden ze ook, zoals dat vaker het geval is, wapens, geld en een verzameling luxe horloges.

Volgens de Duitse krant Bild lijkt dit bijzondere businessplan geïnspireerd door de film "Lammbock" uit 2001, waarin twee vrienden als pizzakoeriers ook wat extra "groene" service bieden. Check de trailer hieronder.

/ / Check dit ook even

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties