Zien: Addison Rae (24) gespot in gewaagde denim shorts met cowboylaarzen Hot shots
Auteur
21/10

Zien: Addison Rae (24) gespot in gewaagde denim shorts met cowboylaarzen


Doet ze nou gewoon een Britney Spearsje jongens?

De Amerikaanse Addison Rae is pas 24 jaar, maar nu al wereldberoemd en één van de meest succesvolle influencers ter wereld. Met meer dan 88 miljoen (!) volgers op TikTok, 40 miljoen op Instagram en ruim 4 miljoen op YouTube, behoort ze tot meest invloedrijke content creators. 

Ze begon haar TikTok-carrière in 2019 met dansvideo's en haar bereik groeide als kool. Haar video's hebben ondertussen al miljarden likes ontvangen. Naast haar sociale media-succes heeft ze zich weten door te ontwikkelen tot entertainer, actrice, zangeres en heeft ze verschillende ondernemingen in de beauty- en mode-industrie. Ze kan vroeg met pensioen, wat dat heeft haar natuurlijk ook flink wat geld opgeleverd.

Britney Spears-achtige outfit

Op het moment dat je meedoet in deze "celebrity league" weet je ook dat je overal wordt gevolgd door de paparazzi. Afgelopen weekend werd ze gespot in Los Feliz, een rijke wijk grenzend aan Hollywood, waar ze met vrienden aan het lunchen was. Haar outfit liet niet veel aan de verbeelding over en deed zelfs een beetje denken aan de outfitjes van Britney Spears.

BSR Agency
BSR Agency

Vermogen Addison Rae

Dat ze al zo goed als binnen is mag duidelijk zijn. Ze heeft een geschat vermogen van tenminste 15 miljoen dollar, wat haar tot een van de best verdienende TikTokkers maakt. In één jaar tijd heeft ze naar schatting 8,5 miljoen dollar verdiend via het platform. Haar invloed strekt zich echter verder uit dan alleen TikTok; op Instagram zou ze naar verluidt tot 90.000 dollar per gesponsorde post verdienen.

Daarnaast kan ze ook het boxje "actrice" afvinken dankzij een hoofdrol in de Netflix-film "He's All That", en heeft ze een meerjarige deal met Netflix voor toekomstige films. Verder heeft ze natuurlijk nog een eigen make-up-lijn, Item Beauty en een parfumlijn, Addison Rae Fragrance. Tot slot zijn er ook samenwerkingen met grote merken zoals American Eagle, Fashion Nova en Samsung. Lekker uitmelken en vroeg met pensioen dus.

Sportief is ze ook 📹

IG/addisonraee

/ / Anderen bekeken ook

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties