Nicol Kremers poseert in badpak, toetsenbordridders gaan weer compleet los Celebs
Auteur
15:00

Nicol Kremers poseert in badpak, toetsenbordridders gaan weer compleet los


"Je bent toch geen 70 of wel?"

Het lijkt zo mooi allemaal: bekend zijn van tv, meer dan honderdduizend volgers online én een kanaal voor volwassenen waar je lekker miljonair mee kan worden. Af en toe een teaser op Instagram en de kassa begint weer te rinkelen. 

Maar je moet ook een dikke huid hebben! Er zijn namelijk altijd mensen online die allemaal maar kunnen zeiken en haten. Hun eigen fysieke, mentale en financiële staat is meestal wel te raden, maar dat weerhoudt ze er niet van negatief te reageren.

Enkele weken geleden zagen we het ook al bij een andere Instagram post waar ze in een bikini poseerde, maar ook nu wordt ze niet gespaard na een nieuwe update, ditmaal in badpak.

De foto in kwestie

IG/nicolkremers

Enkele reacties

Transformatie

Nicol Kremers, bekend van haar rol in de realityserie 'Familie Gillis: Massa is Kassa' en haar relatie met Peter Gillis, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan in haar leven. Na een turbulente periode, waarin ze te maken had met juridische geschillen en persoonlijke uitdagingen, heeft Nicol zich gericht op haar persoonlijke groei en carrière. Ze heeft onlangs een therapie in Thailand afgerond, wat wijst op haar toewijding om aan zichzelf te werken en een nieuwe start te maken.

Vermogen

Het vermogen van Nicol Kremers wordt geschat op enkele honderdduizenden euro's. Haar inkomsten zijn afkomstig uit diverse bronnen, waaronder haar werk in de modellenwereld en haar aanwezigheid op sociale media en Only Fans. Zelf heeft ze onlangs beweerd dat ze maandelijks een inkomen van ongeveer 100.000 euro zou hebben.

/ / Uitgelichte artikelen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties