Bizar: Rijdende lijkwagen in Polen verliest lading, lichaam van vrouw belandt op zebrapad Bizar
Auteur
25/10

Bizar: Rijdende lijkwagen in Polen verliest lading, lichaam van vrouw belandt op zebrapad


De uitvaartondernemer biedt zijn excuses aan

Een begrafenisonderneming in Polen kwam zaterdag met een wel heel bijzondere excuses naar buiten nadat een lijkwagen zijn lading verloor waardoor er een lichaam op de weg terechtkwam.

Volgens Poolse media reed een man vrijdag door een straat in Stalowa Wola, een stad in het zuidoosten van Polen, toen hij iets op zijn autoraam zag vallen. Toen het voorwerp naar beneden gleed, zag hij een lichaam op de weg liggen. Heel even dacht de bestuurder dat hij iemand had aangereden.

Lokale media publiceerden een foto van het lichaam, dat netjes op een zebrapad lag waar het uit de lijkwagen was gevallen.

Excuses

Het bedrijf dat verantwoordelijk was voor het vervoer, Hades Uitvaartdiensten, kwam zaterdag met een verklaring waarin ze de schuld op zich namen en de technische mankementen van de lijkwagen de zwarte piet toeschoven.

Met diep ongeloof betreuren wij het om u te moeten informeren dat als gevolg van een onverwachte technische storing van het elektrische slot van de achterklep van de lijkwagen, tijdens het transport van de overledene, een ongelukkig incident heeft plaatsgevonden dat niet weerspiegelt hoe hoog wij de lat normaal leggen, onze empathie voor de nabestaanden en het respect waarmee wij de overledene bejegenen,” zo schreef het bedrijf op hun website.

/ / Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties