René van der Gijp haalt hard uit naar Joost Klein: "Die moet je in een gesticht stoppen" TV
Auteur
20/10

René van der Gijp haalt hard uit naar Joost Klein: "Die moet je in een gesticht stoppen"


Is hij excentriek of gewoon een beetje irritant

De excentrieke artiest Joost Klein, voor de meesten bekend van zijn deelname aan het Songfestival, ligt weer eens onder vuur bij de heren van Vandaag Inside. René van der Gijp en Johan Derksen lieten tijdens een recente uitzending geen spaan heel van de controversiële artiest.

"Die hoort in een gesticht"

De toon werd direct gezet door Van der Gijp: "Die moet je in een gesticht stoppen. Die moet je niet meer naar het Songfestival sturen." Johan Derksen, uiteraard nooit verlegen om een mening, ging nog een stapje verder.

Wat een eikeltje is dat, joh. Die jongen denkt dat hij leuk en interessant is, maar hij is helemaal een nobody [...] Het begon als een grapje, maar het wordt nu gewoon irritant. Hij toont totaal geen respect voor zijn publiek of de mensen om hem heen.

Gedrag op gala gehekeld

De druppel die de emmer deed overlopen, was Kleins gedrag tijdens een recent gala ter ere van André van Duin. Volgens de aanwezigen verliet Klein de zaal nog voordat Van Duin zijn speech had afgerond, wat als uiterst respectloos werd ervaren. "Schaamteloos," noemde Aran Bade het.

/ / Dit wil je niet missen

Meer over
Delen

/ / Reacties