Dion Graus in de zeik genomen door Vandaag Inside-tafel na uithaal in Tweede Kamer TV
Auteur
14:00

Dion Graus in de zeik genomen door Vandaag Inside-tafel na uithaal in Tweede Kamer


Het wegjagen van de wolf blijft een gevoelige thema

De discussie rondom het wegjagen van de wolf blijft de gemoederen bezighouden. Dion Graus (PVV) is al een tijdje van mening dat dit op vrij simpele wijze kan door een geluid en beweging te maken. Hier werd al meerdere malen lacherig over gedaan, ook door de mannen aan de tafel bij Vandaag Inside.

Bij een landbouwdebat in de Tweede Kamer ging het eerder deze week weer over deze methode en kon Graus het niet laten om een "sneer" uit te delen aan Johan Derksen. 

Ik ben bij VI, bij die snor, bij dat lachenbekje een jaar lang door de stront gehaald. Maar vanuit de overheid wordt geadviseerd een beweging en een geluid te maken naar de wolf. En hoe komt dat? Ik heb dat geleerd. Maar dat weet die dombo's die daar aan tafel zitten niet. Ik heb dat geleerd, van een wolvendeskundige. Dus die heeft me dat geleerd.

Fragment Tweede Kamer

Tussen de wolven

Dion was nog niet klaar en ging nog even door met het uiten van zijn frustratie. Hij was namelijk tussen de wolven geweest tenslotte, dus wie denken die poffertjes wel niet dat ze zijn?

Ik heb dat geleerd van een wolvendeskundige. Dus die heeft me dat geleerd. En die heeft dat gezien. En dat zelfs een heel wolvenhoedel dook toen hij dat deed. Dat was een afgesloten terrein met wolven. Ik ben tussen de wolven geweest. En ik heb dat geleerd. Van iemand die ter zaken deskundig is. En dat is altijd het grappige. Dat op televisie krijgen mensen een podium. Die van toeten nog blazen weten. Ze hebben het verstand van wolven gelijk aan een poffertje.

Reactie van VI-tafel

"Het is toch een wonder dat hij er nog zit"

Zo jaag je een wolf dus weg 🐺

/ / Check dit ook even

Meer over
Delen

/ / Reacties