Miljuschka showt op geheel eigen wijze hoeveel kilo ze is afgevallen: "Mijn cholesterol ging door het dak" Shownieuws IG/miljuschka
Auteur
17/10

Miljuschka showt op geheel eigen wijze hoeveel kilo ze is afgevallen: "Mijn cholesterol ging door het dak"


Ze twijfelde een tijdje of ze het wel wilde delen

Onze favoriete Rubensvrouw, Miljuschka Witzenhausen, is de afgelopen maanden druk aan het sporten geslagen. Niet per se omdat ze dat nou zo ont-zet-tend leuk vindt, maar vooral omdat haar lichaam aangaf dat het wel mooi was geweest.

Zoals jullie misschien weten ben ik begin dit jaar begonnen met mijn gezondheid lief te hebben. Want mijn cholesterol ging door het dak heen. Daarnaast merkte ik steeds vaker dat het zwaarder was om mijn eigen lichaam te dragen. Ik woog op dat moment 99kg.

13 is niet altijd een ongeluksgetal

In een Insta-post laat Miljuschka weten dat ze van 99 naar 86 kilo is gegaan. Ja, je leest het goed: dertien kilo eraf! Maar ze twijfelde of ze dit wel moest delen, want ze is natuurlijk helemaal team body positivity. En tja, je weet hoe dat gaat op Insta, de reacties kunnen nogal... laten we zeggen, pittig zijn.

Hoe ik afval is de andere grote vraag. En dat antwoord is heel simpel; langzaam en continu. Geen gecrash. Iedere dag nog een toetje. Sporten maar niet kapot gaan.

Enfin eindstand is dat ik 13kg kwijt ben. Maar nog steeds hetzelfde kijk naar mijn lichaam. Nog steeds blijf sporten voor mijn mind. En eet ik meer natuurlijke eiwitten zodat mijn spieren gevoed kunnen worden.

Dat betekent natuurlijk niet dat ze ineens stopt met lekker eten (delen) op Instagram, want wat dacht je van deze chicken 'n waffles die je misschien wel vanavond op tafel gaat zetten?

/ / Trending vandaag

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair