Liam Payne's (31) laatste beelden vlak voordat hij overlijdt na val hotel in Buenos Aires Shownieuws BSR Agency
Auteur
17/10

Liam Payne's (31) laatste beelden vlak voordat hij overlijdt na val hotel in Buenos Aires


Voormalig One Direction-zanger zou een val van zo'n 13 tot 14 meter hebben gemaakt

Liam Payne, voormalig zanger van One Direction, is op 31-jarige leeftijd overleden na een tragische val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. Op social media gaan beelden rond van Payne's laatste momenten.

Hij worstelde met verslavingen en mentale problemen

Hij bevond zich in het CasaSur Hotel toen de politie een melding kreeg van een agressieve man, mogelijk onder invloed van drugs of alcohol. Niet veel later viel hij van ongeveer 13 meter naar beneden en overleed aan zijn verwondingen. Fans verzamelden zich massaal bij het hotel en klapten toen zijn lichaam werd weggevoerd. De zanger laat een zoontje (Bear) van zeven achter en worstelde in het verleden openlijk met verslavingen en mentale problemen. Recent had hij nog laten weten dat zijn tijd in een verslavingskliniek hem had geholpen om weer grip te krijgen op zijn leven.

Naar verluidt foto's van z'n hotelkamer

Over Liam Payne

Hij werd geboren op 29 augustus 1993 in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk. Na zijn deelname aan de talentenjacht The X Factor stelde een van de juryleden van de show voor om een ​​band te vormen. Daaruit ontstond het immens succesvolle One Direction, bestaande uit Payne en Horan, Harry Styles, Zayn Malik en Louis Tomlinson. In 2016 begon Payne een solocarrière en in 2020 was zijn eerste wereldtournee een feit. Anders dan bij bijvoorbeeld Harry Styles scoorde hij solo weinig hits. Afgelopen maart bracht hij zijn laatste single uit, Teardrops.

/ / Check dit ook even

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties