Netflix zet officiële trailer online van boksevent Jake Paul vs. Mike Tyson Films & Series
Auteur
15/10

Netflix zet officiële trailer online van boksevent Jake Paul vs. Mike Tyson


De wedstrijd die we allemaal willen zien, ook al zeggen we van niet

Netflix heeft vandaag de officiële trailer van de langverwachte knokpartij tussen Jake Paul en Mike Tyson online gezet. 

Jake Paul vs. Mike Tyson wordt wereldwijd live uitgezonden, exclusief op Netflix in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november 2024 om 02:00 uur (Nederlandse tijd) vanuit het AT&T Stadium in Arlington (Texas), de thuisbasis van de Dallas Cowboys van de NFL. 

Over het event

Netflix en Most Valuable Promotions (MVP) brengen een groot boksevenement met als hoofdact Jake “El Gallo” Paul (9-1, 6 KOs) en Mike Tyson (50-6, 44 KOs). Daarnaast verdedigt Katie Taylor (23-1, 6 KOs), onbetwiste super lichtgewicht wereldkampioene van Matchroom, haar titel in 10 rondes tegen Amanda “The Real Deal” Serrano (46-2-1, 30 KOs), wereldkampioene vedergewicht. Dit gevecht wordt gezien als een van de spannendste rematches in de geschiedenis van het vrouwenboksen. 

Ook op het programma staat een 12-ronde gevecht om de WBC weltergewichttitel tussen kampioen Mario “El Azteca” Barrios (29-2, 18 KOs) en Abel Ramos (28-6-2, 18 KOs). Daarnaast vindt er een zesrondig middengewichtgevecht plaats tussen India's topbokser Neeraj Goyat (18-4-2, 8 KOs) en de Braziliaanse superster Whindersson Nunes (2-2-1, 1 KO boksrecord). 

Netflix heeft ook COUNTDOWN: PAUL VS. TYSON aangekondigd, een driedelige documentaireserie die een kijkje geeft achter de schermen bij de voorbereidingen van de vechters. Afleveringen 1 en 2 worden op 7 november uitgebracht, en aflevering 3 op 12 november.

/ / Poll

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties

joejoe