Tallia Storm zorgde voor oververhitte camera's tijdens het London Film Festival Hot shots
Auteur
12/10

Tallia Storm zorgde voor oververhitte camera's tijdens het London Film Festival


Opvallen: zo moet het

Tallia Storm, mocht je haar niet kennen, is een 25-jarige Britse zangeres en influencer, die werd geboren op 30 oktober 1998 in Schotland. Ze brak al op jonge leeftijd door in de muziekwereld, maar dat is vooral te danken aan Elton John, die haar ontdekte toen ze pas 13 jaar oud was waardoor ze mocht optreden in zijn voorprogramma. 

Ze combineert haar muziekcarrière met grote aanwezigheid op social media, waar ze regelmatig haar opvallende outfits en persoonlijke dingen deelt met haar volgers. Dat was tijdens het BFI London Film Festival afgelopen week dan ook niet anders: daar waren alle camera's op haar gericht dankzij haar opvallende, knalroze outfit die weinig tot de verbeelding over liet.

Tijdens dit festival worden jaarlijks meer dan 300 films uit 60 landen vertoond. Het wordt sinds 1956 jaarlijks georganiseerd door het British Film Institute en heeft als doel om een groot publiek te laten kennismaken met internationale films en nieuw talent. Weet je dat ook weer. Enfin. de foto's:

BSR Agency
BSR Agency

Over Talia Storm

Talia Storm timmert hard aan de weg in de entertainmentindustrie. Ze heeft onlangs haar tweede album opgenomen in samenwerking met grote namen uit de muziekindustrie in zowel het Verenigd Koninkrijk als Los Angeles. Daarnaast speelde ze de hoofdrol in Crop Circle 3, een film geregisseerd door rapper Nines. 

Naast haar muziek- en acteerwerk is Talia een vaste presentator van de ochtendshow Capital Breakfast in Schotland, waar ze sterren als Kylie Minogue, Calvin Harris en Ant & Dec heeft geïnterviewd. Met meer dan 800.000 volgers op TikTok en ruim 300+ miljoen views op haar hashtag, weet ze ook online een grote impact te maken. 

Haar laatste single "Used Girl" kreeg binnen twee weken 700.000 views op VEVO, en ze blijft zichzelf zichtbaar maken op rode lopers, zoals bij de BAFTA's en de Boisdale Music Awards, waar ze genomineerd was voor Best Scottish Music Act

Rood staat haar trouwens ook prima

TT/talliastorm

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties

/ / Gerelateerd

/ / NieuwNieuws

/ / Populair