Dit is de droomauto van Jade Anna
Auteur
11/10

Dit is de droomauto van Jade Anna


Dit is de droomauto van Jade Anna

Jade Anna, de influencer die waarschijnlijk iedereen wel kent van de socialmediakanalen. Jade Anna is op het moment van schrijven nog maar 20 jaar, maar woont al in haar eigen stulpje én rijdt rond in een dikke bak. In de onderstaande blog lees je meer over de droomauto van Jade Anna.

Range Rover

Jade Anna is een bekende influencer en maakt regelmatig video’s en foto’s over haar lifestyle die ze vervolgens plaatst op socialmediakanalen. Zo deelt ze bijvoorbeeld leuke content omtrent haar leven, ook waarin ze aangeeft in welke auto’s ze graag rijdt of wil rijden. De 20-jarige influencer gaf bijvoorbeeld op haar stories op Instagram aan dat haar echte droomauto een Range Rover is. Ze heeft dan ook al gauw haar droom verwezenlijkt, want ze heeft zelf een Range Rover Evoque gekocht. Toch zegt ze dat ze ook wel weer op zoek wil gaan naar een andere auto.

Audi

Zo wil Jade Anna een dikke bolide aanschaffen van het automerk Audi. De Audi Q5, Q6, Q7 of Q8 staat namelijk wel behoorlijk hoog op haar lijstje. Dit zijn ook weer net zulke dikke bolides als waar ze op dit moment nog in rijdt. Wil jij net als Jade Anna ook in een van deze stoere, sportieve auto’s rijden? Maak jouw droom waar en ga op zoek naar een Audi die voldoet aan jouw wensen - of natuurlijk een auto van een ander automerk. Zo vind je bij 123Lease genoeg dikke wagens, waar ook zeker weten een auto voor jou tussen zit die voldoet aan jouw wensen.

Auto leasen

Het leasen van een auto kan verschillende voordelen opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld als ondernemer kiezen voor financial lease. Als ondernemer is het namelijk ook erg belangrijk dat je rijdt in een representatieve auto. Je moet natuurlijk wel klanten bezoeken met jouw auto; in dat geval is het belangrijk dat je meteen een goede indruk maakt en dat doe je met een nette wagen. Maar dit is natuurlijk niet het enige voordeel waarvan je kunt profiteren als je als ondernemer een auto gaat leasen.

Zo heb je als ondernemer namelijk ook recht op verschillende fiscale voordelen die verbonden zitten aan een financial leasecontract. Je kunt bijvoorbeeld de btw terugkrijgen en je kunt recht hebben op de renteaftrek. Dat maakt het financial leasen van een auto natuurlijk nog een stukje aantrekkelijker. Bovendien hoef je de auto na het contract niet meer in te leveren bij de leasemaatschappij; de auto is namelijk gewoon van jou.

/ / Check dit ook even

Delen

/ / Nieuw

/ / NieuwNieuws

/ / Populair