Vrouwelijke scheidsrechter (24) in Turkije levenslang geschorst na uitgelekte natuurfilm met official (61) Shownieuws IG/elifkaraarslan_17
Auteur
12:00

Vrouwelijke scheidsrechter (24) in Turkije levenslang geschorst na uitgelekte natuurfilm met official (61)


Haar advocaat claimt dat het AI-beelden zijn

De 24-jarige scheidsrechter Elif Karaarslan is door de Turkse voetbalbond levenslang geschorst nadat er een pikante video zou zijn uitgelekt.

Volgens geruchten zijn er beelden opgedoken van Karaarslan en scheidsrechter-official Orhan Erdemir (61). Hoewel ze ontkent dat zij op de beelden staat, is de voetbalbond overtuigd en mag ze nooit meer een wedstrijd fluiten, maar daar legt ze zich niet zomaar bij neer.

IG/elifkaraarslan_17

Haar advocaat claimt dat het AI-beelden zijn

In een statement laat Karaarslan, die ooit droomde van een carrière bij Besiktas, weten dat ze samen met haar advocaten de schorsing wil aanvechten: "Tot het laatste moment zal ik vechten tegen deze beslissing". Haar advocaten melden ook dat het een gemonteerde video betreft en claimt dat de beelden gecompleteerd zijn met AI.

Erdemir beweert dat de natuurvideo zonder zijn toestemming verspreid is, maar Karaarslan zelf beweert dat zij niet degene is die in de video te zien is.

Het zal een lang juridisch proces worden, maar uiteindelijk zullen we er sterker uit komen. Ik kijk uit naar jullie volledige steun en liefde gedurende deze tijd.

/ / Dit wil je niet missen

Meer over
Delen

/ / Reacties