Christina Aguilera is dankzij haar metamorfose net zo slank als 25 jaar geleden Hot shots
Auteur
14:00

Christina Aguilera is dankzij haar metamorfose net zo slank als 25 jaar geleden


Men maakt zich ernstige zorgen om haar gewicht

Christina Aguilera, die naam doet vast wel een belletje rinkelen. Deze Amerikaanse zangeres (43) is geboren op 18 december 1980 en knalde eind jaren '90 de hitlijsten binnen met nummers als "Genie in a Bottle" en "Beautiful". Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de (Amerikaanse) popscene. 

Ozempic in a bottle

Dankzij een recente video stond ze ineens weer in de spotlights omdat ze gigantisch was afgevallen. Sterker nog; men begon zich de laatste tijd ernstige zorgen te maken om haar gewicht omdat ze "dunner dan ooit" zou zijn.

Net zo slank als 25 jaar geleden

Naast zingen is Christina ook even model geweest, heeft ze in aardig wat films gespeeld en zat ze ook in de draaistoel als coach bij Amerikaanse versie van The Voice. Privé heeft ze ook niet stilgezeten, met wat relaties achter de rug en momenteel gelukkig verloofd met Matthew Rutler, waarmee ze een dochter heeft.

Op dit moment schijnt ze met een nieuw album bezig te zijn waarmee ze misschien ook wel de sound van 25 jaar geleden terugbrengt, aangezien ze er - waarschijnlijk met een klein beetje hulp van Ozempic - net zo slank uitziet als toen!

BSR Agency
BSR Agency

/ / Trending vandaag

Meer over
Delen

/ / Reacties