Omstreden YouTuber Jack Dorethy crasht z'n McLaren van $200.000 tijdens het streamen Shownieuws
Auteur
10:00

Omstreden YouTuber Jack Dorethy crasht z'n McLaren van $200.000 tijdens het streamen


Regenachtige omstandigheden en een afgeleide YouTuber gaan niet samen

YouTuber en Kick-streamer Jack Doherty dacht waarschijnlijk dat hij Max Verstappen was, maar de praktijk wijst toch iets anders uit. Zaterdagochtend werd z’n glimmende 2024 McLaren een stuk minder glimmend, dankzij een combinatie van regen, z'n telefoon en een gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel. 

Terwijl hij zijn livestream liet draaien – uiteraard, want als je crasht moet je het wél goed vastleggen – verloor onze vriend de controle en aquaplanede als een dolle over de rechterrijstrook, rechtstreeks tegen een veiligheidsbarrière aan.

Zijn account op Kick is verwijderd

Na de crash werd zijn Kick-account zonder pardon verwijderd, want hij had blijkbaar de 13e richtlijn van Kick even gemist. Daarin staat dat streamers zich aan de wet moeten houden en veiligheid altijd voorop moeten stellen. Tijdens zijn spectaculaire crash keken er maar liefst 185.000 live mee.

Doherty kocht de McLaren eind vorig jaar voor een slordige $ 202.850, wat hij trots deelde op zijn YouTube-kanaal. Maar goed, nu is de McLaren klaar voor de schroothoop. Total loss.

Wel blijven filmen natuurlijk

Nadat uit zijn afgeschreven McLaren stapt, richt hij gelijk de camera op zijn maat Michael die er behoorlijk verdwaasd bij staat en uit zijn rechterslaap bloedt. Natuurlijk wel gewoon blijven filmen; #Prioriteiten. Uiteindelijk belanden ze allebei in het ziekenhuis voor een check-up, waar Michael een paar frisse hechtingen krijgt.

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties