Diddy voor Dummies: Een tijdlijn van alle feiten, geruchten en aanklachten tegen rapper P. Diddy Nieuws
Auteur
03/10

Diddy voor Dummies: Een tijdlijn van alle feiten, geruchten en aanklachten tegen rapper P. Diddy


Speciaal voor mensen die het spoor bijster zijn

Je kunt er bijna niet omheen; de afgelopen maanden zit Sean Combs - beter bekend als P. Diddy - in de hoek waar de klappen vallen, en niet zomaar een paar klappen. De rapper/producer wordt beschuldigd van zaken waar zelfs een hardcore Netflix-serie jaloers op zou zijn. We hebben het over vermeende mishandeling, intimidatie en zelfs seksueel misbruik (van o.a. Justin Bieber) tijdens de speciale "Freak Off"-feestjes die hij organiseerde.

Onlangs kwamen al beelden van een beveiligingscamera naar buiten waarin hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura in een hotel mishandelt.

Met zijn mond vol tanden bij The Breakfast Club

"Dit is het begin van veel meer ellende die blootgelegd gaat worden"

Alsof dat nog niet genoeg was, is er ook sprake van financiële misstanden en zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan het onder druk zetten van medewerkers. Kortom, het gaat niet lekker met Sean Combs en als de aanklachten kloppen, dan zien we hem voorlopig niet meer terug.

Volgens bepaalde mensen is dit alleen maar het begin van nog veel meer ellende die blootgelegd gaat worden. Er gaan al weken lijsten rond van celebrities die in het verleden met hem omgingen en binnenkort exposed zullen worden. Oude, bizarre tweets uit 2011 van Chrissy Teigen duiken ineens weer op en naar verluidt zijn Jay-Z en Beyoncé de volgende celebs die zich zullen moeten verantwoorden.

Content creator Janet van Milligen is wél helemaal op de hoogte en heeft een tijdlijn van alle feiten en aanklachten tegen P. Diddy gemaakt. 👇

Chantage met belastend beeldmateriaal

Het gerucht gaat ook rond dat "Puffy" van heen veel celebrities belastende beelden heeft bewaard zodat ze én hun mond niet zouden voorbijpraten én tegelijkertijd (op zakelijk gebied) chantabel zijn.

Strijk Sean Combs nooit tegen de haren in als jouw carrière je lief is

In tegenstelling tot de mensen die lekker aan het gatekeepen waren, zijn er de afgelopen jaren ook genoeg rappers geweest die nooit "bang" waren om zich tegen hem uit te spreken. 50 Cent heeft er de laatste tijd zijn levenswerk van gemaakt om hem online te dissen en er wordt gezegd dat Eminem hem onlangs in zijn nieuwe single Fuel voor verkrachter beschuldigde en hem terloops in de Machine Gun Kelly-disstrack van de moord op 2Pac beschuldigde.

"Rappers Who NEVER Feared Diddy"

Ook Kanye West kreeg het in 2022 met hem aan de stok, maar hij was zeker niet de enige. To be continued zullen we maar zeggen, want dit schijnt nog maar het topje van de Hollywood-ijsberg te zijn.

/ / Check dit ook even

Meer over
Delen

/ / Reacties