Elon Musk: "Weinig Amerikanen beseffen dat dit de laatste verkiezing zal zijn als Trump niet wordt gekozen" Politiek BSR Agency
Auteur
11:00

Elon Musk: "Weinig Amerikanen beseffen dat dit de laatste verkiezing zal zijn als Trump niet wordt gekozen"


Hij is er heilig van overtuigd

Eigenaar van X, Elon Musk, schrijft op zijn platform dat dit de laatste Amerikaanse presidentsverkiezing zal zijn als Trump niet wordt gekozen. Volgens Musk is Trump niet alleen geen bedreiging voor de democratie, maar juist de manier om deze te redden.

De stemmarge in de swing states is vaak minder dan 20 duizend stemmen. Musk beweert dat er geen swing states meer zullen zijn omdat er binnen zoveel jaar veel asielzoekers wonen, en die zullen volgens hem alleen maar op de Democratische partij stemmen.

Als slechts 1 op de 20 illegalen per jaar staatsburger wordt, iets dat de Democraten zo snel mogelijk willen bewerkstelligen, dan zou dat neerkomen op ongeveer 2 miljoen nieuwe legale kiezers in 4 jaar", schrijft Musk. Hij beweert dat de regering van Biden/Harris asielzoekers, die snel naar het burgerschap worden geleid, rechtstreeks naar swing states als Pennsylvania, Ohio, Wisconsin en Arizona heeft gevlogen. "Het is een zekere manier om elke verkiezing te winnen.

Hieronder zijn hele Tweet:

Bijzondere uitspraken Elon Musk

Elon Musk staat bekend om zijn briljante maar vaak bizarre uitspraken. Als CEO van Tesla en SpaceX weet hij regelmatig de aandacht te trekken bij zijn miljoenen volgers met rare uitspraken die zowel entertainen als verbazen. Enkele opvallende dingen die hij zei in het verleden:

"I’m building a cyborg dragon"

Elon Musk kondigde in 2018 op Twitter aan dat hij bezig was met het bouwen van een “cyborg dragon”. Hoewel het waarschijnlijk een grap was, past deze futuristische droom goed bij Musk’s visie op technologie en zijn neiging om buiten de gebaande paden te denken. Het is een perfecte illustratie van zijn fascinatie voor sci-fi-achtige ideeën en het vermogen om de wereld met verbazing te vullen​

"Don’t Doubt Ur Vibe"

In januari 2020 liet Elon Musk zich van een verrassende kant zien door een elektronisch dansnummer uit te brengen op SoundCloud, genaamd Don’t Doubt Ur Vibe. Dit nummer, compleet met motiverende teksten zoals “Don’t doubt your vibe because it’s true”, liet zien dat hij niet alleen innovatief is in technologie, maar ook in muziek. Dit was niet zijn eerste muzikale uitstapje, aangezien hij eerder een lied uitbracht over de gorilla Harambe​, de gorilla.

"Sorry pedo guy, you really did ask for it"

Eén van Musk's meest controversiële momenten was toen hij Vernon Unsworth, een duiker die hielp bij de redding van een Thais voetbalteam, op Twitter een “pedo guy” noemde. Dit kwam nadat Unsworth Musk beschuldigde van het gebruik van de reddingsoperatie als een PR-stunt. Hoewel Musk uiteindelijk de rechtszaak won, werd dit voorval gezien als een grote deuk in zijn publieke imago​.

"I hereby challenge Vladimir Putin to single combat"

In maart 2022 zorgde Musk opnieuw voor ophef door de Russische president Vladimir Poetin uit te dagen tot een één-op-één gevecht om het lot van Oekraïne te beslissen. Hoewel deze bizarre uitdaging veel wenkbrauwen deed fronsen, paste het bij Musk’s onconventionele benadering van grote wereldproblemen. Het incident maakte duidelijk dat Musk zich niet laat beperken door normale gedragsnormen

/ / Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

/ / Reacties