Tesla heeft geen in om in te parkeren en gaat er vandoor Automotive
Auteur
13:00

Tesla heeft geen in om in te parkeren en gaat er vandoor


Nope, vandaag even niet

De ontwikkelingen gaan best hard bij Tesla; de auto's verbeteren snel en krijgen veel updates en nieuwe features. Eén van die updates was onlangs een verbeterde versie van de Smart Summon-functie, waarbij de auto als een hondje naar je toekomt  op een drukke parkeerplaats. Dit komt vooral van pas als je bijvoorbeeld bij de supermarkt staat met je handen vol boodschappen of gewoon geen zin hebt om naar je auto te lopen. Je hoeft alleen maar op de knop in de Tesla-app te drukken en je auto rijdt zelf van de parkeerplek naar jou toe.

Wat maakt Actually Smart Summon nou beter? Deze nieuwe versie is slimmer geworden en kan nog beter omgaan met verkeerssituaties, voetgangers en obstakels. De auto is zich meer bewust van zijn omgeving, kan ingewikkelde parkeerterreinen aan, en ontwijkt andere auto’s net wat soepeler. Tesla's netwerk van camera's en sensoren zorgt ervoor dat dit allemaal mogelijk is, en het einddoel is om de auto volledig autonoom te maken in parkeer- en rijscenario's.

Dat nog niet altijd alles goed gaat zien we in de volgende video. Deze heeft niets te maken met de vernieuwde functie, maar betreft een bestaande inparkeer-functie. Daar ging duidelijk iets niet helemaal goed. De Tesla had even geen zin om in te parkeren en besloot er vandoor te gaan. Misschien zijn de de updates vergeten?

/ / Uitgelichte artikelen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties