Hulpdiensten massaal uitgerukt na fataal ongeval met drie doden in Amersfoort Nieuws
Auteur
09:00

Hulpdiensten massaal uitgerukt na fataal ongeval met drie doden in Amersfoort


Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend

In de nacht van zaterdag op zondag heeft zich een triest ongeval voorgedaan op de Stadsring in Amersfoort. Een auto raakte rond half twee van de weg en belandde in het water. De drie inzittenden overleefden het ongeluk niet. De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, een duikteam, en twee traumahelikopters, waren snel ter plaatse, maar konden niets meer voor de slachtoffers betekenen.

De politie meldde het incident op het platform X en gaf aan dat reanimatiepogingen tevergeefs waren. De inzittenden werden door duikers uit de auto gehaald, maar hun leven kon niet meer worden gered. De identiteit van de slachtoffers is op dit moment nog niet bekendgemaakt, maar de nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte gesteld van het verdrietige nieuws.

Onderzoek naar oorzaak

Op dit moment is het onduidelijk of er sprake was van een eenzijdig ongeluk of dat er andere factoren meespeelden. Een woordvoerder van de politie liet weten dat er verder onderzoek wordt gedaan naar de toedracht van het ongeval. "We doen nog onderzoek naar hoe het ongeval kon gebeuren", klinkt het bij de politie, die aan mensen die iets gezien hebben vraagt zich te melden.

/ / Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties