Streamer Elisa Jordana mept vriend in auto, krijgt 12 maanden voorwaardelijk Influencers
Auteur
12:00

Streamer Elisa Jordana mept vriend in auto, krijgt 12 maanden voorwaardelijk


Ze hadden een behoorlijk verknipte relatie

In april veroorzaakte livestreamer Elisa Ann Schwartz, bekend als Elisa Jordana, flink wat ophef toen een livestream waarin ze haar vriend Bahram Alipour aanviel, viraal ging. Tijdens de video confronteerde ze hem met vermeende ontrouw en mepte hem herhaaldelijk. Het incident eindigde abrupt toen Alipour de livestream uitzette, maar niet voordat duizenden kijkers het hadden gezien.

Na haar arrestatie accepteerde Schwartz een dealtje: 12 maanden voorwaardelijk, een taakstraf en cursus zelfbeheersing. In een verklaring verontschuldigde ze zich voor haar gedrag.

De mishandeling

Zoon van een rijke zakenman

Bahram Alipour (41) komt uit een invloedrijke familie in Beverly Hills. Zijn vader, Mohammad Alipour, is eigenaar van een indrukwekkend landhuis ter waarde van 45 miljoen dollar, ontworpen door de beroemde architect Richard Landry. Dit landgoed, compleet met luxe voorzieningen zoals een wijnkelder en een spa, weerspiegelt de enorme welvaart van de familie. Hoewel er weinig bekend is over Bahram's eigen werk, staat hij online bekend als ‘Zscorro’ en lijkt hij vooral te profiteren van de rijkdom van zijn familie. Het familiebedrijf richt zich op de verkoop van technologische software aan een internationale klantenkring.

Er zijn aanwijzingen dat Bahram in zijn persoonlijke leven grote sommen geld heeft uitgegeven aan vrouwen, zoals blijkt uit de aantijgingen dat hij duizenden dollars overmaakte aan een jonge vrouw, Sara Rodriguez. Zijn financiële connecties en het extravagante levensstijl lijken onlosmakelijk verbonden met zijn familieachtergrond en de aanzienlijke rijkdom van zijn vader.

Het hele verhaal

Inclusief verontrustende beelden van hun bizarre relatie waardoor we enigszins snappen waarom ze hem sloeg.

/ / Nog meer interessants

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties