Ruzie tussen René van Der Gijp en Johan Derksen: "Je bent een kinderachtige oude man!" TV
Auteur
12:00

Ruzie tussen René van Der Gijp en Johan Derksen: "Je bent een kinderachtige oude man!"


De sfeer was gisteravond om te snijden

Het verbaast niemand meer als er een ruzietje ontstaat bij Vandaag Inside, maar het was alweer even geleden dat de sfeer aan de tafel zo slecht was als gisteravond. 

Deze keer was er geen meningsverschil over een inhoudelijk onderwerp, maar leek het alsof ze het totaal niet meer eens waren met hoe het programma er de laatste tijd uitziet. Van der Gijp gaf al een voorzetje door te laten weten dat hij wil minderen met VI en in ieder geval de maand april vrij wil houden en sinds gisteravond is duidelijk dat ook Johan Derksen regelmatig met tegenzin aan die tafel zit. 

"Dan stoppen we er toch gewoon mee?"

Vroeg in de uitzending begon René over het optreden van Douwe Bob bij Hélène Hendriks en dat vond 'ie maar niks. Johan, die zijn eigen muzieksmaak graag prijst, was het daar duidelijk niet mee eens en dat bleek de aanleiding te zijn voor een ruzie die bijna uit de hand liep.

Jij bent niet volwassen! (…) Je bent een kinderachtige oude man aan het worden! Die graag aan het woord is. Nee, nee! […] Je wil alleen maar zelf aan het woord zijn! Mijn zegen heb je!

P.s. de kwaliteit van de audio was dermate slecht dat we hem iets moesten enhancen waardoor het soms wat vreemd klinkt.

De hele uitzending bekijk je hier 👇

/ / Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties