Toen vs nu: Elise Schaap straalt net zo hard op het scherm als 17 jaar geleden Hot shots BSR Agency
Auteur
21/09

Toen vs nu: Elise Schaap straalt net zo hard op het scherm als 17 jaar geleden


Toen ze nog een kleine Daniëlle Bouman was

Elise Schaap, een van de leukste en grappigste actices van de Nederlandse TV, werd geboren op 21 september 1982 in Rotterdam en is vandaag dus 42 jaar geworden. Dat verdient natuurlijk een kleine terugblik.

Ze begon ooit braaf met een studie communicatiewetenschappen, maar gelukkig besloot ze al snel het acteursleven in te duiken. Ze maakte haar eerste meters in Villa Achterwerk: Eng!, maar iedereen kent haar natuurlijk ook van die Roemeense knaller Ruxandra in Familie Kruys. Daarna zette ze onder andere nog haar tanden in de rol van Daniëlle Bouman in Undercover, waar ze als vrouw van drugsbaas Ferry haar mannetje stond.

BSR Agency

De ultieme multitasker

Laten we ook niet vergeten dat ze in De TV Kantine indruk maakte met haar 600 verschillende imitaties en in Nieuw Zeer zorgde ze voor nog meer briljante momenten. Kortom; mevrouw Schaap is de ultieme multitasker, heeft humor en is ook nog eens een hele fijne verschijning. Wat willen we eigenlijk nog meer?

Ze is in die afgelopen 17 jaar maar weinig veranderd en dat is goed terug te zien in deze foto uit 2007 bij de perspresentatie van de film Bruidsvlucht.

Elise samen met Karina Smulders en Anna Drijver

BSR Agency

Bier, frikandellen en Brabantse meezingers

In een trainingspak, panterprintje of ander schorriemorrie-outfit gingen honderden fans van de Netflix-serie Ferry naar de Noordkade in Veghel. Drugsbaron Ferry Bouman, gespeeld door acteur Frank Lammers, gaf een feestje en 1.500 gelukkige fans mochten erbij zijn. Elise was uiteraard van de partij en gaf een rondleiding.

IG/elise_is_here

/ / Nog meer interessants

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties