Felle discussie over gewicht naar aanleiding van bikinifoto Nicolleke: "Een walvis aan land" Shownieuws
Auteur
17/09

Felle discussie over gewicht naar aanleiding van bikinifoto Nicolleke: "Een walvis aan land"


Gelukkig waren er ook positieve reacties

Het is de laatste tijd wat stiller rondom Nicol Kremers en ze niet meer wekelijks te zien is in de realityshow Massa is Kassa. Ook de breuk met Peter Gillis heeft hier aan bijgedragen. 

Medelijden hoeven we echter niet te hebben, want aandacht krijgt ze genoeg, helemaal sinds ze gestart is op verschillende platformen voor volwassenen. Ze plaatst hierop pikante content en verdient hier een behoorlijke zak geld mee: zelf gaf ze een tijdje geleden aan dat het zou gaan om anderhalve ton per maand. Welkom in 2024!

Kritiek op gewicht

Het leven van een OF-ster gaat niet alleen maar over rozen, want ze krijgt ook nog regelmatig veel (online) haat op zich afgevuurd van mensen. Ze zou hebben geprofiteerd van Peter en zijn geld, maar het gaat vooral veel over haar gewicht: ze is wat voller geworden en dat is voor toetsenbordridders een reden om haar te bestoken met negatieve reacties.

Afgelopen week plaatste ze een bikinifoto op Instagram, wat ze wel vaker doet. Veel reacties zijn positief, maar er zitten ook een aantal opvallend negatieve reaguursels tussen. Eerst maar even de foto waar het om gaat.

IG/kremersnicol

Enkele opvallende negatieve reacties

Ze wordt vergeleken met een walvis, een potvis en een hoer. Nu weten we natuurlijk niet wat voor vrouwen dit soort personen op de bank thuis hebben zitten, maar de kans dat ze van rubber zijn is aanzienlijk.

Positieve reacties

Het merendeel was echter positief. Een kleine selectie:

Zwoele afsluiter

IG/kremersnicol

/ / Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties