Jon Bon Jovi is held van de dag na redden van suïcidale vrouw op een brug in Nashville Virals
Auteur
12/09

Jon Bon Jovi is held van de dag na redden van suïcidale vrouw op een brug in Nashville


Hij nam op dat moment toevallig een muziekvideo op

Jon Bon Jovi, de rocklegende die ons allemaal ooit op "Livin' on a Prayer" liet headbangen, heeft de microfoon (tijdelijk) neergelegd tijdens het opnemen van z'n nieuwe muziekvideo op een brug in Nashville nadat hij een vrouw in het vizier kreeg die het leven niet meer zag zitten.

In tegenstelling tot een aantal andere personen, twijfelde hij geen moment en ging een gesprek aan met de vrouw die op het randje van de John Seigenthaler-brug stond.

Police in Nashville, Tennessee, praised singer Jon Bon Jovi for helping prevent a tragedy by speaking to a woman who was on the ledge of a bridge Tuesday. The Metropolitan Nashville Police Department said Bon Jovi and his team were at the John Seigenthaler Pedestrian Bridge as a woman stood precariously over the Cumberland River. Bon Jovi and others talked to the woman and helped her come back onto the bridge, police said.

Het is maar goed dat Van Halen er niet aan het repeteren was, want dan was het misschien wel een stuk minder positief afgelopen...

Hij was met opnames bezig voor nieuwe muziek

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties