Dak van Peugeotdealer in Bergen op Zoom ingestort na hevige regenbui Virals
Auteur
12/09

Dak van Peugeotdealer in Bergen op Zoom ingestort na hevige regenbui


Deze Golf zagen ze niet aankomen

Sinds het weer vorige week behoorlijk is omgeslagen, komt het ook ineens met bakken tegelijk uit de lucht vallen. Want waarom zou het heel geleidelijk gaan, als we in amper 10 dagen tijd van bijna 30 naar 15 graden kunnen gaan?

De afgelopen dagen heeft het op sommige plekken in Nederland evenveel geregend als er normaal gesproken in heel september en dat kan deze Peugeotdealer in Bergen op Zoom helaas beamen. Rond 9.00 uur hoorden een aantal werknemers van garage Auto Koese gepiep en gekraak waarna ze meteen in actie kwamen. Langzaam zakte het plafond naar beneden die niet meer te redden viel.

Je zit vol in de adrenaline. We zijn met een paar collega's naar de kluis gerend en hebben de eerste vijf of zes sleutels gepakt om te redden wat er te redden viel, want er staat hier voor veel geld aan auto's binnen.

Volgens de brandweer is er zo'n 10.000 liter regenwater naar beneden gekomen. De twee glazen kantoren zijn in duizenden stukjes uit elkaar gespat en de showroom staat vol met water. Gelukkig hebben ze op het nippertje nog wel 5 of 6 auto's schadeloos naar buiten kunnen gereden.

/ / Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties