Rico Verhoeven keert terug naar GelreDome en vecht op 7 december opnieuw voor de wereldtitel! Sport GLORY
Auteur
09/09

Rico Verhoeven keert terug naar GelreDome en vecht op 7 december opnieuw voor de wereldtitel!


Zijn tegenstander wordt Levi Rigters óf Bahram Rajabzadeh

The King of Kickboxing keert op 7 december terug in de ring tijdens COLLISION 7 in het GelreDome. Eerder dit jaar versloeg Rico Verhoeven, ondanks die snoeiharde spinning back fist van Levi Rigters, al drie zwaargewichten op één avond tijdens de GLORY Heavyweight Grand Prix, en daar wil hij tenminste nog één kunststukje aan toevoegen.

Met zijn indrukwekkende reeks van negentien opeenvolgende overwinningen in GLORY en elf titelverdedigingen is de 35-jarige Verhoeven op dit moment de onbetwiste kampioen in de sport, maar daar willen Rigters en Rajabzadeh met alle plezier een eind aan maken.

Alvast opwarmen met de highlights van de Glory Grand Prix

Verhoeven kijkt vol vertrouwen naar 7 december

Op 21 september zal tijdens GLORY 95 worden bepaald wie de volgende uitdager van Verhoeven wordt. Levi Rigters, de huidige nummer één in de ranglijst, neemt het op tegen de onvoorspelbare Bahram Rajabzadeh in een vijf ronden durende titel eliminator in Zagreb, Kroatië. Rigters kwam eerder dit jaar dicht bij het verslaan van Verhoeven tijdens de finale van de GLORY Grand Prix, waarbij hij de kampioen bijna uitschakelde met een draaiende backfist, maar Verhoeven zelf kijkt vol vertrouwen vooruit naar december:

Elke wedstrijd is een test, en ik ben hier om te bewijzen dat ik nog steeds de koning ben. Levi heeft me de vorige keer bijna gevloerd, maar ik heb gewonnen. Hij is gevaarlijk, maar zolang ik de baas ben, blijft de titel bij mij. Bahram praat veel, maar praten is goedkoop. Als hij Levi verslaat, kan hij misschien bewijzen dat de hype echt is. 7 december in het GelreDome wordt onvergetelijk!

GLORY
GLORY

/ / Anderen bekeken ook

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties