Viktoria Winslow is bijna 60, maar trekt nog steeds de aandacht van jongere mannen Hot shots IG/viktoria_winslow
Auteur
09/09

Viktoria Winslow is bijna 60, maar trekt nog steeds de aandacht van jongere mannen


Goh, hoe zou dat nou komen

Viktoria Winslow, beter bekend als "The Golden Gilf" op TikTok, is een 59-jarige Australische influencer/model/fitnessinstructeur die behoorlijk populair is geworden online met haar zelfverzekerde en humoristische content. Met meer dan 240.000 volgers op TikTok en miljoenen likes, weet ze haar doelgroep te boeien met een combinatie van luchtige en soms redelijk gewaagde content. 

IG/viktoria_winslow

"Fit gran"

Naast haar populariteit op TikTok, heeft Viktoria ook aandacht gekregen door haar openhartige benadering van daten en relaties. In een interview met The Sun vertelt ze trots over haar datingervaringen met jongere mannen, die haar zelfs de bijnaam "fit gran" opleverden. Ze laat zien dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor zelfvertrouwen en plezier in het leven. Ze geniet van het daten met zogenaamde "toyboys" en benadrukt dat haar levenslust en energie jongere mannen aantrekt.

Andere Platforms

Naast TikTok is Viktoria actief op verschillende platforms zoals OnlyFans en Fansly, waar ze extra content aanbiedt voor haar fans.  Ze stelt zichzelf tot doel om door te gaan met het maken van content, zelfs als ze 90 jaar en "gerimpeld" is. Het zit duidelijk in de familie, want ze volgde hierin haar 25-jarige dochter Zoe, die al actief was op het platform.

Zeg Viktoria, heb je wel eens overwogen om naar de kerk te gaan?

IG/viktoria_winslow

/ / Poll

/ / Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties