Zien: Fajah Lourens is in 20 jaar tijd eigenlijk geen spat veranderd Hot shots IG/fayaofficial
Auteur
08/09

Zien: Fajah Lourens is in 20 jaar tijd eigenlijk geen spat veranderd


Nog steeds een killer body, om het zo maar te zeggen

De meeste mensen zullen voor het eerst kennis hebben gemaakt met Fajah Lourens dankzij haar rol in Goede tijden, slechte tijden, die ze van 2002 tot 2005 gespeeld heeft. In de jaren daarna is ze in verschillende videoclips te zien geweest en heeft ze diverse programma's op tv gepresenteerd. 

Fajah Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam en is op dit moment 43 jaar oud. Ze staat in de boeken als actrice, dj, fitnesscoach en ondernemer, waar ze zich de laatste jaren ook voornamelijk op focust. Ze is ondertussen niet alleen moeder van twee kinderen (Irem en Shai), maar is op 41-jarige leeftijd ook al oma geworden: haar dochter Irem werd op haar 22e namelijk moeder. 

Dat haar passie voor fitness en voeding haar geen kwaad heeft gedaan is duidelijk te zien op een recente foto; ze is in een prima shape, al zeggen we het zelf.

IG/fayaofficial

Fajah 20 jaar geleden

Dat ze maar weinig veranderd is in al die jaren zien we terug in deze foto, die dateert uit 2004, genomen op de Vakantiebeurs in Utrecht. 

BSR Agency

Cosmetische ingrepen

Heeft ze dan helemaal niets gedaan aan haar lijf behalve gezond leven en bewegen? Niet helemaal. In 2002 besloot ze een borstvergroting te nemen, maar die liet ze in 2021 verwijderen omdat ze tot 2 keer toe last had van lekkende implantaten. Daarnaast onderging ze ook een ooglidcorrectie, iets waar ze ook transparant over was. Fajah benadrukt dat deze ingrepen persoonlijke keuzes zijn die haar helpen zich beter in haar lichaam te voelen. 

IG/fayaofficial

/ / Poll

/ / Dit wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties