Video: Gordon wil graag dat mensen lief doen, maar is zelf vergeten hoe hij was Fun
Auteur
07/09

Video: Gordon wil graag dat mensen lief doen, maar is zelf vergeten hoe hij was


Misschien moeten ook wij even wennen aan dat idee, Gordon

Gister was de eerste uitzending van Gordon's nieuwe realityserie Dit ben ik, Gordon! Het doel van deze serie is dat we een andere kant van Gordon te zien krijgen, de Gordon die hij echt is en waar hij zowel positieve als negatieve dingen laat zien.

Zijn muzikale carrière is tegenwoordig niet meer echt in het nieuws. Het gaat meestal over zijn (gebroken) relaties, ruzietjes en ervaringen met andere mediapersoonlijkheden of ander drama wat er zijn leven speelt (maar ook nog maar weinig mensen boeit, hebben we het idee). Met deze serie moet daar  verandering in komen. 

Enfin, een opvallend moment was een fragment waarin hij de mensen vroeg om positief, aardig, lief en leuk te zijn. Hij vroeg zich af waarom er zoveel narigheid moest zijn. Helemaal mee eens Gordon; het kan best positiever, aardiger, liever en leuker in de wereld, maar misschien zijn de meeste mensen  niet vergeten hoe jij zelf was jaren geleden. Wij konden er wel om lachen, maar tegenwoordig zijn we te woke allemaal en zal het niet meer kunnen. We hebben er in ieder geval mooie, actieve herinneringen aan. Jij ook? En doorrrrr!

Aflevering 1 terugkijken

/ / Nog meer interessants

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties