Met Renee van Bommel, dochter van voetbaltrainer Mark, zouden we wel een balletje willen trappen Hot shots IG/rmvbommel
Auteur
06/09

Met Renee van Bommel, dochter van voetbaltrainer Mark, zouden we wel een balletje willen trappen


Helaas doet ze niet aan voetbal, maar speelt ze met gele ballen

Van Mark van Bommel horen we de laatste jaren niet zoveel meer. Hij begon na een succesvolle carrière als speler zijn trainersloopbaan in Eindhoven, maar werd eind 2019 ontslagen als coach van PSV. Hetzelfde gebeurde hem als trainer van het Duitse VfL Wolfsburg, waar hij na een half jaar stopte. Vanaf mei 2022 tot het einde van het seizoen 23/24 was hij trainer bij de Belgische eersteklasser Royal Antwerp FC, waar hij onlangs ook stopte. Zijn plannen over de toekomst heeft hij nog niet bekendgemaakt.

Mark heeft ook een aantal kids op de wereld gezet samen met zijn partner Andra van Marwijk (ja, de dochter van Bertje!). Eén van die kinderen is zijn dochter Renee van Bommel, die op dit moment 22 jaar is. Aangezien Mark toch niet zoveel meer te melden heeft, kunnen we ons beter op Renee focussen natuurlijk. Dat is namelijk geen straf, kunnen we na gedegen journalistiek onderzoek melden.

IG/rmvbommel
IG/rmvbommel
IG/rmvbommel

Over Renee

Renee van Bommel is geboren op 11 juli 2002 en heeft, net als haar vader, een sportieve carrière gekozen, maar in tegenstelling tot haar voetballende broers, Thomas en Ruben, koos Renee voor tennis. Ze speelt op professioneel niveau en heeft deelgenomen aan meerdere toernooien binnen de ITF (International Tennis Federation). Renee's hoogste ranking op de ITF-lijst was 1226 in 2022.

Naast haar sportieve prestaties, is ze actief op sociale media en wordt ze regelmatig in de spotlight gezet vanwege haar familieachtergrond en haar eigen ambities in de sportwereld.

TT/rmvbommel

/ / Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

/ / Reacties