Actrice Taraji P. Henson weet precies hoe ze de nieuwe serie "Fight Night: The Million Dollar Heist" moet promoten Celebs
Auteur
06/09

Actrice Taraji P. Henson weet precies hoe ze de nieuwe serie "Fight Night: The Million Dollar Heist" moet promoten


Met een decolleté tot aan je navel weet je zeker dat het lukt

Taraji P. Henson, geboren in 1970 in Washington D.C., is een 53-jarige Amerikaanse actrice die je kan kennen van haar rol als Cookie Lyon in de hitserie Empire of films als Talk to Me, The Karate Kid en Date Night. Ze werd in 2009 genomineerd voor een Academy Award voor haar bijrol in The Curious Case of Benjamin Button. en haar bijrol in Talk to Me (2007) leverde haar een nominatie voor een Satellite Award op. Een ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg ze in 2019.

Afgelopen woensdag werd er in New York een rode loper uitgerold voor de première van de nieuwe serie Fight Night: The Million Dollar Heist. De serie, gemaakt door Shaye Ogbonna, is gebaseerd op de gelijknamige podcast uit 2020 en ging in première op 5 september 2024 op streamingdienst Peacock.

Taraji P. Henson heeft in de serie niet alleen een belangrijke rol, maar ook op de rode loper wist ze de aandacht te trekken. 

BSR Agency

Kevin Hart was er uiteraard ook

Wat is 'ie eigenlijk klein hè

BSR Agency

Synopsis

Fight Night: The Million Dollar Heist is een waargebeurde misdaadserie die in september 2024 in première ging op de streamingdienst Peacock. De serie draait om de beruchte gewapende overval die plaatsvond tijdens de avond van Muhammad Ali's historische comeback in 1970. Terwijl de wereld Ali's terugkeer in de bokswereld volgde, vond er na de wedstrijd een gedurfde overval plaats op het feest, waar honderden gasten op gewelddadige wijze werden beroofd.

De serie onderzoekt niet alleen de overval zelf, maar ook de bredere impact ervan op de stad Atlanta, die dankzij dit incident verder werd gezien als het "Zwarte Mekka" van Amerika. Bekende sterren als Kevin Hart en Samuel L. Jackson spelen hoofdrollen in deze miniserie, waarbij het verhaal zich richt op figuren zoals "Chicken Man," een belangrijke speler in de misdaad.

Check de trailer hier.

IG/tarajiphenson

/ / Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties