Haliey Welch lanceert "Talk Tuah" podcast en heeft pikante vraag voor Jake Paul Shownieuws
Auteur
05/09

Haliey Welch lanceert "Talk Tuah" podcast en heeft pikante vraag voor Jake Paul


Jutta kan dit bevestigen of ontkennen

Iedereen en z'n moeder heeft tegenwoordig óf een betaalsite waar je exclusieve content kunt kopen óf een podcast. Nou, ons aller Haliey Welch heeft ze nu allebei.

Onze Hawk Tuah-girl heeft onlangs een nieuwe stap in haar carrière gezet nadat ze afgelopen juni wereldwijd bekend werd met haar virale video. Terwijl ze druk bezig is met betaalde cluboptredens, het opzetten van haar eigen dierenrechtenprogramma en haar deelname aan de Celebrity Poker Tour van 2024, heeft ze ook een nieuwe samenwerking met Jake Paul's sportweddenschappenbedrijf Betr aangekondigd.

Een podcast met Jake Paul als gast

Vanaf 10 september lanceert ze een wekelijkse podcast waarin ze in gesprek gaat met verschillende bekende gasten, waarbij Jake Paul een van de eersten is. Op sociale media liet Welch weten dat ze "nog maar net begonnen is" en dat ze in haar show eindelijk de kans krijgt om haar stem te laten horen. In een preview van de podcast stelde ze Jake natuurlijk de vraag: "Wat is één move in bed waar een meisje gek van wordt?". Nou Jutta, kom er maar in!

/ / Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties