GroenLinkser is fel tegen vliegpas van Eindhoven Airport; vliegt zelf de hele wereld over Politiek
Auteur
04/09

GroenLinkser is fel tegen vliegpas van Eindhoven Airport; vliegt zelf de hele wereld over


Bart Habraken is een beetje hypocriet

Voor een habbekrats naar de verste hoeken van Europa? Ja hoor, dat kan gewoon! Op Eindhoven Airport zijn de vliegmaatschappijen lekker aan het knallen met de ticketprijzen en abonnementen.

Uiteraard is niet iedereen hier blij mee, want Bart Habraken van GroenLinks-PvdA keek eerder deze maand toch wel even raar op van de "all you can travel pas" van Wizz Air waarmee je voor een vaste prijs het hele jaar door onbeperkt kan vliegen. Met dit abonnement kun je tot 72 uur voor vertrek een vlucht boeken voor plekken die nog vrij zijn. Onze groene politicus vindt dit in de huidige maatschappij totaal ongepast, maar als blijkt dat hij privé zo ongeveer de hele wereld overvliegt dan is dat volgens hem toch nèt iets anders.

Ik sta hier als politicus, en wat ik in mijn privéleven doe, daar doe ik niet geheimzinnig over. Ik sta hier om een systeemverandering te bewerkstelligen. Ik weet hoe schadelijk vliegen is. Onderzoek bewijst hoe veel schade vliegen met zich meebrengt. Daarom ben ik ook minder gaan vliegen.

/ / Check dit ook even

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties