Terugkijken: Ronald Koeman zet vervelende Valentijn Driessen op z'n plek Sport
Auteur
04/09

Terugkijken: Ronald Koeman zet vervelende Valentijn Driessen op z'n plek


Koeman is klaar met het eeuwige gejammer van Valentijn

Bondcoach Ronald Koeman hield gisteravond een persconferentie voorafgaand aan de duels met Bosnië en Herzegovina en Duitsland. Ruim anderhalve maand na de EK-eliminatie moet Oranje weer aan de bak. Bosnië (7 september) en Duitsland (10 september) zijn de eerste twee tegenstanders in de Nations League. De duels worden gespeeld in respectievelijk het Philips Stadion en de Johan Cruijff ArenA.

Zoals gewoonlijk zat Valentijn Driessen, verslaggever van De Telegraaf, er ook bij om zijn vragen te stellen. En zoals gewoonlijk gaat dat meestal op een vervelend, uitermate kritisch toontje. Daar was Koeman dit keer alleen even klaar mee en hij zette hem keurig op zijn plek.

Valentijn, een beetje respect in je vraagstelling. Hij heeft nooit geleverd. Op grote toernooien. Topscorer van Nederland, Valentijn. Leer nou eens een keer. Helaas selecteren ze niet door bij de krant, blijkbaar. Wat wij wel doen. Beetje respect in je vraagstelling naar dat soort dingen. Ik neem heel veel van jou aan. Neem ook eens een keer wat van mij aan. Ik neem best wel veel van jou aan.

Valentijn reageert op het moment tijdens Vandaag Inside

/ / Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties