Zien: Anouk Smulders is 50 jaar geworden en zo zag ze er bijna 20 jaar geleden uit Hot shots
Auteur
29/08

Zien: Anouk Smulders is 50 jaar geworden en zo zag ze er bijna 20 jaar geleden uit


Doet ze helemaal niet slecht

Anouk Smulders, tegenwoordig vooral te zien aan de tafel van Shownieuws, is vandaag alweer 50 jaar geworden. Ze is geboren op 29 augustus 1974 in Enschede en werd op haar achttiende ontdekt als model op het Centraal Station van Amsterdam. Wat volgde, was een carrière in de modewereld, met samenwerkingen met grote namen zoals Christian Dior en shows op de catwalks van Ralph Lauren en Giorgio Armani.

Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, keerde Anouk in 2004 terug naar Nederland. Ze trouwde dat jaar met fotograaf Edwin Smulders en hebben samen twee kinderen. Naast haar modellencarrière is ze ook een vast onderdeel op de Nederlandse televisie geworden, waar ze programma’s zoals "Holland's Next Top Model" en RTL Boulevard presenteerde. Tegenwoordig is ze één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS.

Anouk in 2024

IG/anoukmsmulders

Vermogen

Anouk Smulders heeft niet alleen een succesvolle carrière opgebouwd als model en presentatrice, maar ook een aanzienlijk vermogen door haar werk voor merken zoals Christian Dior en haar televisieoptredens. Haar man, Edwin Smulders, is een bekende paparazzo, vooral bekend door iconische foto's zoals de eerste officiële foto van Willem-Alexander en Máxima. Zijn werk heeft eveneens bijgedragen aan het gezamenlijke vermogen van het stel. Onlangs besloten Anouk en Edwin hun exclusieve villa, gelegen aan de rivier de Vecht, te verkopen. Deze "liefdesvilla" werd in 2005 gebouwd met de opbrengsten van Edwin's werk, en stond te koop voor een bedrag van 1,9 miljoen euro.

Anouk bijna 20 jaar geleden

In 2005 op de najaarspresentatie in de Convention Factory

In 2007

Op het AVRO Televizier Gala 

/ / Check dit ook even

Meer over
Delen

/ / Reacties