Influencer veilt oude borstimplantaten: creatief of gewoon bizar? Random BSR Agency
Auteur
30/08

Influencer veilt oude borstimplantaten: creatief of gewoon bizar?


Ze doen alles tegenwoordig, als het maar geld oplevert

De Braziliaanse influencer Debora Peixoto heeft onlangs de aandacht getrokken met een bijzondere actie: het veilen van haar oude borstimplantaten. Na een recente operatie waarbij ze haar implantaten liet vervangen, besloot Peixoto haar oude exemplaren niet zomaar weg te gooien, maar deze via een veiling te verkopen. De startprijs voor deze merkwaardige items is vastgesteld op meer dan £1.000, wat neerkomt op ongeveer €1.150.

BSR Agency

Verzoek van volgers

Peixoto, die bijna 3 miljoen volgers heeft op TikTok, legde uit dat het idee voortkwam uit de vele verzoeken die ze van haar volgers ontving. Die zagen het wel zitten om de nieuwe eigenaar te worden van haar implantaten. Dit bracht haar op het idee om ze te veilen, hoewel ze toegeeft dat ze aanvankelijk verrast was door het aantal mensen dat daadwerkelijk geïnteresseerd was.

Kritiek

De actie heeft, zoals te verwachten was, gemengde reacties opgeroepen. Sommige mensen vinden het prachtig en lekker creatief, anderen vinden de veiling echter bizar en vragen zich af waar de grenzen liggen van wat influencers bereid zijn te doen voor geld en aandacht tegenwoordig.

/ / Ook interessant

Meer over
Delen

/ / Reacties