TikTokster begrijpt niet waarom mensen zo moeilijk doen over haar gezichtsbedekking Random
Auteur
28/08

TikTokster begrijpt niet waarom mensen zo moeilijk doen over haar gezichtsbedekking


Ze zoekt er zelfs haar stageplaats op uit

Inmiddels zijn hoofddoekjes in Nederland toch wel redelijk ingeburgerd, maar volledige gezichtsbedekking komt minder vaak voor. Komt natuurlijk deels voort uit het verbod op gezichtsbedekking in de openbare ruimte.

TikTokster Oumayaahliv draagt wel next-level bedekking, want zelfs haar ogen zijn in dit geval niet zichtbaar en je zou je af kunnen vragen hoeveel ze zelf ziet. Hoe dan ook, ze vindt de hele discussie maar lastig want zij wil dit graag dragen en zoekt daar zelfs specifiek haar stageplaatsen op uit. Op school wordt haar echter gevraagd haar gezicht te laten zien voor de hele klas en daar heeft ze geen trek in. Aan een docent, daar kan ze nog mee leven, maar voor een hele klas? Dat wil ze niet.

Ze vraagt zich al met al af wat het grote probleem is, iemand een idee?

Waarom moeten ze daar elke keer zo moeilijk om doen? Dat vind ik zo raar. Dit is gewoon echt moeilijk doen om moeilijk te doen omdat het een bepaalde ideologie is. Omdat ze dat onzin vinden of omdat ze zich onveilig voelen of zo. Kijk, ik heb ook gezegd van weet je, het is geen probleem voor mij om mijn gezicht te laten zien aan een docent of wat dan ook. Ja, dat is ook mijn test en mijn beproeving. Maar ik zie het nut niet om voor een klas van weet ik veel hoeveel mensen zitten er veel mensen in mijn mijn mondkapje af te doen en mijn gezicht te laten zien.

/ / Check dit ook even

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties