Eva Savagiou harkt miljoenen views binnen met een video die we allemaal zouden kunnen maken Influencers
Auteur
28/08

Eva Savagiou harkt miljoenen views binnen met een video die we allemaal zouden kunnen maken


Oké, bijna allemaal dan

De online wereld is intussen zo ongelooflijk vol en verzadigd dat je als influencer wel enorm op moet vallen om nog een beetje geld te verdienen. Er wordt geschat dat er zo'n 65 miljoen "influencers" actief zijn, dus hoe zorg je er nou voor dat jouw video's boven het maaiveld uitsteken?

Da's voor veel mensen een ingewikkelde opgave, maar niet voor de Griekse Eva Savagiou. Die is namelijk gezegend met een flinke bos hout voor de deur, en het enige dat je dan hoeft te doen is in een nét iets te strak shirtje in het water springen. Treurig? Zeker, maar niet zo treurig als het feit dat ze daarmee op haar socials al zo'n 7 miljoen volgers heeft, waarvan een percentage ook nog eens betaalt voor extra spannende content waardoor ze intussen al royaal miljonair is. Zucht.

Update: de oplettende volgers met kennis van zaken wezen ons op het feit dat het hier zou gaan om Berigalaxy en niet om Eva Savagiou. Iets met foutieve bronnen. Hoe dan ook, beide dames doen eigenlijk zo'n beetje hetzelfde dus ach. 

/ / Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties