Democraat beweert dat supporters van Donald Trump vrouwen niet kunnen bevredigen Virals
Auteur
23/08

Democraat beweert dat supporters van Donald Trump vrouwen niet kunnen bevredigen


Dat is best een gewaagde uitspraak

Slecht nieuws voor elke mannelijke Amerikaan die op zijn Facebook-pagina een of andere banner heeft staan die aan Donald Trump refereert of zijn boot een Trump-wrap heeft gegeven: jullie kunnen vrouwen niet laten climaxen.

Dat beweren wij natuurlijk niet, maar deze (democratische, gokje) dame is vrij zeker van haar zaak. Oh ja, ook voor de mannen die denken dat het voor hen niet geldt omdat ze een x-aantal kinderen op de wereld hebben gezet, heeft ze ook een duidelijke boodschap.

Republikeinen noemen dit een gevalletje TDS

"Trump derangement syndrome" (TDS) is een pejoratieve term die meestal wordt gebruikt voor kritiek of negatieve reacties op de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, die als irrationeel worden beschouwd. Deze reacties tonen vaak weinig respect voor Trumps daadwerkelijke beleidsposities of de acties die door zijn regering zijn ondernomen. De term wordt vooral door Trump-aanhangers gebruikt om kritiek op hem in diskrediet te brengen en dient als een manier om de discussie te herkaderen. Hierbij suggereren zij dat zijn tegenstanders niet in staat zijn om de wereld nauwkeurig waar te nemen.

/ / Veel besproken

Meer over
Delen

/ / Reacties