Influencer compleet overstuur als d'r wordt gevraagd zich te gedragen in de supermarkt Random
Auteur
27/08

Influencer compleet overstuur als d'r wordt gevraagd zich te gedragen in de supermarkt


Ze probeert gewoon haar brood te verdienen

Terwijl de meeste mensen naar de supermarkt gaan om, onder andere, brood te halen zijn er steeds meer mensen content creators die naar de winkel gaan om er hun brood te verdienen. 

Even snel je jurk ergens tussen frommelen terwijl je boodschappen doet en je telefoon zo plaatsen dat je nieuwe filmpjes kunt maken voor je volgers. Het is best begrijpelijk dat niet iedereen het fijn vindt als je dit doet waar ook kinderen bij zijn, maar mevrouw Victorya is het hier niet mee eens.

Eerlijk gezegd is het vervelend dat ik dit soort dingen moet doorstaan ​​en met dit soort discriminatie te maken krijg. Ik weet dat ik niet perfect ben, maar ik val hier niemand lastig. Ik weet dat dit niet eerlijk is tegenover mij.

Hopelijk kan ze deze verschrikkelijke aanvaring snel van zich afzetten en blijft ze haar kont overal tegen de krib gooien.

Wie vindt dit nu aanstootgevend in een supermarkt...

/ / Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties