Heren opgelet: de 55-jarige Jennifer Lopez gaat scheiden van Ben Affleck en is straks weer vrijgezel Shownieuws BSR Agency
Auteur
21/08

Heren opgelet: de 55-jarige Jennifer Lopez gaat scheiden van Ben Affleck en is straks weer vrijgezel


Je kunt er altijd een dm aan wagen

Ach en wee, er is weer drama in showbizzland: Jennifer Lopez en Ben Affleck, gezamenlijk ook wel Bennifer genoemd, gaan na een huwelijk van twee jaar weer scheiden.

Voor de echte liefhebbers komt dat niet als een verrassing aangezien het stel al sinds mei niet meer bij elkaar woont, hun villa in het Amerikaanse Beverly Hills voor een slordige 68 miljoen euro te koop heeft staan én Ben meerdere malen is gespot zonder trouwring, maar inmiddels zou Jenny from the Block een officieel verzoek tot scheiding hebben ingediend bij de rechter.

Alle details voor de liefhebber

Ook in 2004 ging het mis

Niet de eerste keer dat het stel uit elkaar gaat overigens, al waren ze de vorige keer niet getrouwd. In 2002 verloofden ze zich, maar in 2004 gingen ze vlak voor het huwelijk uit elkaar. Jennifer trouwde vervolgens met zanger Marc Anthony en Affleck met actrice Jennifer Garner maar ook die huwelijken bleken geen succes.

Oftewel, heren, mocht je een kans willen wagen dan is dit het moment. We vermoeden dat de 55-jarige schone niet lang alleen zal blijven, zeker niet nadat ze eerder al haar superstrakke lichaam op Instagram zette.

Berichtje sturen dan maar?

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

/ / Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

/ / Reacties