58-jarige Mike Tyson deelt eerste tik uit tijdens nieuwe staredown met Jake Paul Sport
Auteur
19/08

58-jarige Mike Tyson deelt eerste tik uit tijdens nieuwe staredown met Jake Paul


Iron Mike laat even zien hoe het moet

Na de ontzettend succesvolle *kuch* persconferentie in New York waarin Jake Paul door het hele publiek werd uitgejouwd, werd er natuurlijk ook weer de gebruikelijke staredown gehouden en die verliep zoals altijd behoorlijk chaotisch.

Tyson bereidt zich voor op zijn terugkeer naar de ring

Het langverwachte gevecht tussen Mike Tyson en Jake Paul is officieel verplaatst. Het duel, dat oorspronkelijk op 20 juli zou plaatsvinden in het AT&T Stadium in Arlington, Texas, moest uitgesteld worden vanwege gezondheidsproblemen bij de legendarische Mike Tyson. Maar geen zorgen, er is al een nieuwe datum geprikt: 15 november, en de locatie blijft hetzelfde.

De fans kunnen opgelucht ademhalen, want het gevecht gaat gewoon door, ondanks eerdere zorgen. Mike Tyson heeft op doktersadvies even een stap terug moeten doen om volledig te herstellen voordat hij weer de ring in stapt. De artsen vonden het verstandig dat hij pas in het laatste kwartaal van 2024 weer de handschoenen aantrekt. Dus, markeer 15 november in je agenda, want dit wordt een gevecht om niet te missen!

/ / Trending vandaag

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties